Székesfehérvári rablás szemtanúit keresi a rendőrség

Székesfehérváron, a Szömörcei utcában egy férfi kirabolt egy Opel gépkocsiban tartózkodó idős személyt. Kérjük, jelentkezzen, ha információja van a bűncselekménnyel kapcsolatban!

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság 07010/3190/2016. bűnügyi számon rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást. A rendelkezésre álló adatok alapján 2016. október 10-én 10 óra és 10 óra 15 perc közötti időben Székesfehérváron, a Szömörcei utcában – a Palotai út 8/c. mögötti utcarészen – egy ismeretlen személy beült egy Opel típusú gépkocsi hátsó ülésébe és a vezetőülésbe helyet foglaló 77 éves férfit a készpénze átadására kényszerítette. Miután a sértett átadta a nála lévő összeget az elkövető gyalogosan távozott a Szömörcei utcán a bolt irányába.

A rendelkezésre álló adatok szerint a bűncselekményt elkövető férfi 170 centiméter magas, 25-30 év közötti, vékony testalkatú, az elkövetéskor sötét téli sapkát, fekete napszemüveget viselt és az arcát orr részig eltakarta.

A nyomozás során adat merült fel arra vonatkozóan, hogy a cselekményt megelőzően, illetve közvetlenül azután a menekülő elkövetőt több járókelő láthatta.
A Székesfehérvári Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki szemtanúja volt a történteknek, vagy az elkövetővel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a Székesfehérvári Rendőrkapitányságot a nap 24 órájában hívható 06-22-541-600-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 “Telefontanú” zöld számán, a 107, vagy a 112 központi telefonszámok valamelyikén.
One thought on “Székesfehérvári rablás szemtanúit keresi a rendőrség

 1. http://onaTornquist.jimdo.com/

  I’ve been browsing online more than three hours
  today, but I never found any fascinating article like yours.
  It’s beautiful value enough for me. In my view, if all site owners and bloggers made
  just right content as you did, the web can be much
  more helpful than ever before.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.