Székesfehérvári Jótékonysági Estély

A Gyermekvédelmi Központot és a fehérvári olimpikonokat támogatják.

A hagyományoknak megfelelően 2016. január 9-én, szombaton este 19.00 órától immár jubileumi, ötödik alkalommal rendezik meg a Székesfehérvári Jótékonysági Estélyt a Hotel Magyar Királyban. A program főszereplője ezúttal is Miklósa Erika operaénekes lesz, aki számos szállal kötődik már a városhoz. A koncerten a Virtuózok műsorból megismert Boros Misi zongorista és Lugosi Dániel Ali klarinétos lép fel és kísérik a Kossuth-díjas művészt. A jótékonysági programra még lehet jegyet váltani, a Tourinform Iroda az ünnepek között is várja az érdeklődőket a Hiemer-házban.

Immár ötödször rendezik meg Székesfehérvár Jótékonysági Estélyét, ezúttal az új esztendő második szombatján, január 9-én. A jótékonysági estéllyel a mecenatúra fontosságára hívják fel a társadalom figyelmét. A programhoz szorosan kapcsolódott a november 29-én megrendezett I. Adventi Jótékonysági Futás is, amelyen csaknem háromszázan vettek részt a felújított Várkörúton.

A hagyományossá vált évindító rendezvény kiváló lehetőséget ad mindenki számára, hogy egy közösségnek kívánhasson boldog, egészségben gazdag új esztendőt, és ezzel bárki csatlakozhat egy jótékonysági cél támogatásának közös ügyéhez. A jótékonysági estély bevételével ezúttal a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központot és a fehérvári olimpikonokat támogatják.

Az elmúlt évek szép hagyományait folytatva, az V. Székesfehérvári Jótékonysági Estély háziasszonya, Miklósa Erika ezúttal is olyan fellépőket invitált meg az eseményre, akik szorosan kapcsolódnak hozzá. A koncerten a Virtuózok műsorból megismert Boros Misi zongorista és Lugosi Dániel Ali klarinétos lép fel, ők kísérik az operaénekest. A rendezvény moderátora pedig Lengyel Zsófia paratriatlonista lesz. A Székesfehérvári Jótékonysági Estély borász díszvendégeként Bock József működik közre, aki a közelmúltban számtalanszor támogatta a város rendezvényeit.

Az érdeklődők továbbra is a Székesfehérvári Ajándékbolt – Tourinform Irodában válthatják meg belépőjegyeiket az estélyre. Az ünnepek idején a Székesfehérvári Ajándékbolt – Tourinform Iroda december 29-30. között 09.00-től 17.00 óráig, december 31-én 09.00-től 13.00 óráig lesz nyitva, míg január 1-jén zárva tart. Ezt követően a megszokott nyitvatartási időben kereshetik fel az érdeklődők az üzletet.

Az árak a vacsora és a műsor költségei mellett a jótékonysági célra felajánlott támogatást is tartalmazzák. Az V. Székesfehérvári Jótékonysági Estély 2016. január 9-én, szombaton 19.00 órakor kezdődik a Magyar Király Hotelben.

Információk:
Tourinform Iroda
Székesfehérvár, oskola u. 2-4.
Tel.: +36-22-537-261
E-mail: szekesfehervar@tourinform.hu 

jotekonysagi_estely03

icon-car.pngKML-LogoFullscreen-LogoQR-code-logoGeoJSON-LogoGeoRSS-LogoWikitude-Logo
Hotel Magyar Király

loading map - please wait...

Hotel Magyar Király 47.195880, 18.409170 Hotel Magyar Király Székesfehérvár, Fő u. 10,