Szemtanúkat keres a sárbogárdi rendőrség

Sárbogárd – Április 18-án, hétfőn délután két órakor kerítésnek csapódott egy nagy sebességgel közlekedő piros színű autó Sárbogárd Ady Endre úton. A sofőr továbbhajtott, a rendőrség szemtanúk jelentkezését kéri…

Egy feltehetően GSU-…. rendszámkezdetű, piros színű, típusát tekintve vélhetően egy Fiat Punto közlekedett Sárbogárd Ady E. úton Cece felől Székesfehérvár irányába ismeretlen sebességgel, amikor is a 213. számú épület előtt ismeretlen okból a bal oldali sávba átvágódott, majd az Ady E. út 213. számú ingatlan kerítésének csapódott. Ezután egy pillanatra megállt, majd kiszállás és adatainak hátrahagyása nélkül elhajtott tovább Székesfehérvár irányába.

A rendőrség kéri mindazok jelentkezését, akik a megadott időpontban a baleset helyszínén, vagy annak közelében jártak, és a balesettel kapcsolatban információval rendelkeznek.

Jelentkezni lehet, a Sárbogárdi Rendőrkapitányság Közrendvédelmi és Közlekedésrendészeti Osztályán vagy bármelyik rendőri szervnél személyesen vagy telefonon a 25/460-116, 25/460-046 vagy a 107-es és 112-es telefonszámokon.

Segítségüket ezúttal is köszöni a rendőrség!