Sportmajális Székesfehérváron – 2011. május 1.

Túlmutat megszokott jellegén az idei Majális. Közösséget teremt, a család minden tagja számára aktív kikapcsolódási lehetőséget és rengeteg élményt kínál. Az események központi helyszínei a Bregyó-köz, A Szabadművelődés Háza és környéke, valamint a Csónakázó-tó lesznek.

A programsorozat a helyi sportélet minden szereplőjét összefogja, profi és amatőr klubokat, egyesületeket, testnevelő tanárokat, sportszerforgalmazókat és fitness-központok üzemeltetőit egyaránt. A meghívottak között vannak egykori és ma is aktív sportolók, akikre Székesfehérvár méltán büszke. A Majális nagyban megkönnyíti a klubok utánpótlás-toborzását, hiszen alkalom nyílik az egyes sportágak megismerésére. Külön öröm, hogy a rendezvénybe bekapcsolódott a vállalkozói szféra is.

A szervezők és a támogatók egyaránt azt remélik, hogy össze tudják fogni a város lakosságát és igazi közösségi ünnepé tehetik a Majálist, de ünneplő ruha nélkül!  A sportegyesületek különböző aktivizáló programokkal, ügyességi versenyekkel igyekeznek bevonni a látogatókat. Lesz streetball, lehetőség nyílik a Velencei-tavi Vízi Sportiskola kishajóinak kipróbálására, de várható még ejtőeernyős ugrás, lovaglás, box-ring, falmászás, családi váltófutás, nordic-walking túra, dart’s bemutató az Alba Plaza-ban és sok egyéb más. Táborbörzét is tartanak, ahol a gyerekek megismerkedhetnek sok-sok intézmény nyári kínálatával. Természetesen nem maradhat el a kürtőskalács, a vattacukor és a körhinta sem! A megszokott hangulattal és aktív kikapcsolódással vár mindenkit a Sportmajális!

Sportossá teszik az idei Majálist