MEGA Játszóház Móron – 2011. március 13.

Március 13-án MEGA Játszóház lesz a Wekerle Szabadidő Központban, Móron. A Táncsics u. 25. sz. alatt található sportcsarnok erre a napra egy hatalmas játszóházzá változik, ahová a környékbéli gyerekeket várják. Nyitva 10 – 18 óráig, folyamatos belépéssel.

A MEGA Játszóház egy gyermekeknek szóló nagyrendezvény, mely immár ötödik éve vándorol városról-városra nyújtva feledhetetlen szórakozást kicsiny vendégeinek. A játszóház keretében lehetőség nyílik önfeledt játékra, mozgásra, szórakozásra, kalandra. Az egyes játékoknál pedig nem kell kifizetni a használati díjat, a belépő egyszeri megfizetése után a játékok korlátozás nélkül használhatóak. A légvárak, csúszdák, akadálypályák, felfújható játszóterek, sportjátékok órákra elvarázsolják a gyerekeket. A színpadon mindeközben színes programok peregnek. Bűvészek, bohócok, énekesek, táncosok váltják egymást, nyújtva színvonalas szórakozást a nézőknek. Az egyes műsorokat 11.00, 13.30 és 16.00 órakor kezdik.

Lehetőség nyílik arcfestésre, lufi-figura hajtogatására, bűvész-trükkök tanulására. A játszóházat már egy éves kortól érdemes látogatni. Az egytől ötéves korig terjedő korosztálynak külön sarkot állítanak össze, melyet csak ők használhatnak. Itt speciális játékok lesznek direkt a kicsiknek.Továbbá, lesz még 3 dimenziós mozi, új térbeli filmekkel és rodeo bika. A rendezvényről további információkat kaphatnak a http://www.megajatszohaz.hu web oldalon.

A játszóház rendszeresen ellátogat Mórra. Helyszíne a Wekerle Szabadidő Központ, mely ideális, nagy területet biztosít. Ki tud alakulni az igazi „MEGA” érzés, mikor is sok-sok gyerek egyszerre játszik önfeledten.
A Sportcsarnok környékén kényelmesen lehet parkolni a rendezvény ideje alatt.

A belépő díjak: gyermekjegy 600 Ft/ megkezdett félóra vagy 2400 Ft/nap. Kísérőjegy 400 Ft/nap.

Mindenkit sok szeretettel várnak a rendezők.