Trükkös tolvajok Pázmándon

Pázmándon egy 90 éves nénit lopott meg 2012. december 18-án egy férfi és egy nő. A két személy azzal az ürüggyel ment be a nénihez, hogy az áramszolgáltató irányába túlfizetése volt, ezt akarják neki visszaadni. A sértett megörült a lehetőségnek és az elkövető által nyújtott nagycímletű bankjegyet készséggel felváltotta.

Azonban a tolvajok kifigyelték, hogy a hölgy honnan vette elő pénzét és amíg az egyik elkövető a nénikét elcsalta egy ürüggyel, addig a másik a sértett megtakarított pénzét magához vette. Ezt követően a tolvajok egy fehér színű személygépkocsival távoztak a helyszínről.

A fenti bűncselekménnyel kapcsolatban ismételten felhívjuk –kifejezetten- a szépkorúak figyelmét arra hogy mindenképpen kételkedjenek, ha bárki készpénzt akar adni, vagy kérni tőlük. Hiszen a szolgáltatók minden esetben csekken kérik az elmaradások befizetését, illetve postán küldik ki a túlfizetéseket.
6 thoughts on “Trükkös tolvajok Pázmándon

  1. xw.cba.pl

    Hey! This is my 1st comment here so I just wanted to give a quick shout out and say I genuinely enjoy reading your articles.
    Can you recommend any other blogs/websites/forums that cover the same topics?
    Thanks!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.