Fejszenyéllel támadt szüleire

Sárbogárd – A Rendőrkapitányságra vasárnap késő este családi veszekedésről érkezett bejelentés Sárkeresztúr, Szabadság utcából. Mint később kiderült, egy 29 éves férfi veszett össze édesanyjával és nevelőapjával, mely odáig fajult, hogy a fiatalember egy harapó fogóval, illetve egy fejszenyéllel esett neki szüleinek.

Az elsődleges adatok alapján megállapítást nyert, hogy a férfi és szülei is ittas állapotban voltak, amikor vita alakult ki közöttük vasárnap este 21 óra 27 perckor. A veszekedés során az anyuka sérelmezte, hogy a fia milyen hangnemben beszél vele, majd egy kést vett elő, amivel megpróbálta fiát megszúrni. Erre a fiatalember kimenekült a házból, majd egy harapó fogóval tért vissza, amivel nevelőapját a válla alatt, míg édesanyját a kezén megsebesítette. Később egy fejszenyéllel tért vissza, amivel többször fejbe verte apját. A bűncselekmény során a nőnek és a férfinek könnyebb sérülései keletkeztek.

A 29 éves férfit a rendőrök elfogták, majd előállították a Sárbogárdi Rendőrkapitányságra, ahol kétrendbeli súlyos testi sértés kísérlete miatt indult vele szemben büntetőeljárás. A sárbogárdi nyomozók egyben vizsgálják a szülök felelősségét is az esettel kapcsolatban.