Családtagjaikra támadtak

Csákvár – A Vajda János utca egyik lakásában intézkedett hétfőn kora délután a helyi körzeti megbízott miután bejelentés érkezett hozzá családi veszekedésről.

Mint kiderült, egy férfi esett neki édesanyjának és élettársának. A személy mind a két nőt többször megütötte, és meg is rúgta. Ennek során az édesanyja könnyű, míg élettársa súlyos sérülést szenvedett. A nőnek eltörött az orra és a bordája is.

Mindkettőjüket Székesfehérvárra, a Fejér Megyei Szent György Kórházba szállították a Bicskei Rendőrkapitányság Ügyelete által értesített mentők.

Az agresszív férfit a rendőr elfogta, majd előállította a Bicskei Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként került kihallgatásra. A nyomozók ezt követően bűnügyi őrizetbe vették.

Az ercsi rendőröknek is egy családi adok-kapoknál kellett intézkedniük tegnap este. A Semmelweis utcából érkezett a jelzés, hogy ott az egyik házban egy erősen ittas férfi szóváltásba keveredett a nagymamájával, illetve a nagyszülő védelmére kelő féltestvérével.

Mikor a járőrök a helyszínre értek a 22 éves ittas férfi és 28 éves bátyja kölcsönösen bántalmazták egymást.

A fiatalabbik férfi fogai kitörtek, illetve zúzódásos sérüléseket szenvedett, melyek az elsődleges információk szerint nyolc napon túl gyógyulóak.

Bátyja könnyebben sérült. A rendőrök mind a két férfit mentőkkel a kórházba szállítatták sérüléseik ellátása végett, majd ezt követően a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra lettek előállítva, ahol az ügyben megindult a büntetőeljárás.

A fiatalabbik férfi azonban a kapitányságon folyamatosan öngyilkossággal fenyegetőzött, így hozzá ismételten mentőt hívtak a rendőrök, és beszállítatták a kórház Pszichiátriai Osztályára.