Fuss a fényben Fehérvár – 2011. május 7.

Időpont: 2011. május 7., szombat, 11 óra, Helyszín: Bregyó-közi Ifjúsági és Sportcentrum, Bregyó-köz

A Fogyatékkal Élők Fejér Megyei Sportszövetsége és az Esélyek Háza által megvalósított rendezvény célja a szabadidősportok népszerűsítése a fogyatékkal élők számára, valamint az épek elesettekkel szembeni elfogadókészségének, empátiájának növelése.

A program során lesz többek között triál-bemutató, íjászat, tenisz, valamint a fogyatékkal élő emberek élethelyzeteit szórakoztató és játékos formában bemutató interaktív élménypark (ability park) is.

A Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Fogyatékosok Nemzeti Sportszövetsége által is támogatott eseményt megnyitja Márton Zoltán, az Esélyek Háza igazgatója, egyben a Fogyatékkal Élők Fejér Megyei Sportszövetségének elnöke.

A részletes program:
11.00 Megnyitó, majd:
Kenuzás a vidámparki tavon (játékos csapatversenyek)
íjászat
mini ability park
tenisz
triál bemutató
EURODESK információszolgáltatás, Európa-fal, Fiatalok Lendületben Program információ

11.30 Fuss a Fényben Fehérvár
4×400 m-es speciális váltók (esetleg)
örömkör (futás és séta) a tó körül
csapatváltó
4×100 m-es speciális váltók

13.00 Eredményhirdetés, díjátadás
13.10 szendvicsebéd
15.00 A program zárása

A rendezvény támogatói: Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata, Fogyatékosok Nemzeti Sportszövetsége, Esélyek Háza Székesfehérvár, EURODESK, MOBILITÁS

Tartósan csapadékos, a fogyatékkal élők szabadtéri tevékenységét alapjaiban gátoló időjárás esetén a rendezvény előreláthatóan egy későbbi időpontban kerül megrendezésre.