Tóparti örömök a Kortárs Művészeti Fesztiválon – Átszabott matracokkal és dallamokkal lehet pályázni

Székesfehérvár – Ismét megrendezi a Fesztivál Beach című programsorozatot A Szabadművelődés Háza a Kortárs Művészeti Fesztivál keretében. Május 26-án kerül sor az eseményre,  melynek kapcsán két pályázatot hirdet az intézmény kreatív fiatalok számára.

A “Fújjátok fel kívülről a matracot!” című pályázat keretében minden jelentkező kap egy egyszerű gumimatracot, melyet tetszés szerint átalakíthat, befesthet, átszabhat, szétszabhat,  feldíszíthet. Az arra érdemesnek tartott művekből kiállítást rendeznek és értékes elismerésben részesítik a legkreatívabb művek alkotóit, az első három helyezett harmicezer, húszezer, illetve tízezer forintos jutalmat kap. Az átalakításra váró gumimatracok már átvehetőek A Szabadművelődés Házában, a pályamunkákat 25-ig kell beküldeni.

A másik pályázatra muzsikusok, énekesek, duók, zenekarok, szólisták jelentkezését várják. Az ő feladatuk az lesz, hogy dolgozzák fel a “Pancsoló kislány” vagy a “Reszket a Hold a tó vizén” című örökzöld slágereket, de választhatnak másik dalt is, amely illik a tópart, a strandolás, a csónakázás hangulatához. Nevezni május 19-ig lehet, a pályázók 26-án, egy koncert keretében adhatják elő szerzeményüket, a legjobbak pedig itt is értékes pénzjutalomban részesülnek.

A Részletes programot itt találja

A pályázati kiírást innen töltheti le!