Kellemes, selymesen puha ágyneműk és huzatok között válogattunk

A Tchibo webáruház kínálatában rengeteg minta és anyag közül válogathatunk, így biztosak lehetünk benne, hogy sikerül majd kiválasztanunk a legkényelmesebb, és színben is a hálószobánkhoz legjobban passzoló összeállításokat! A biopamuttal készült jersey, renforcé és perkál anyagú ágyneműhuzatok mellett találunk mikroszálas szetteket is, emellett virágos, csíkos, vagy éppen pöttyös minták rengetegében merülhetünk el, miközben böngészünk!

Egy és kétszemélyes szettben is kapható a kétoldalas jersey ágyneműhuzat, amelynek egyik oldalán szürke alapon nagy fehér csillagok, másik oldalán pedig fehér alapon apró, szürke csillagmintázat repít az álmok birodalmába! A biopamutból készült, rugalmas, kötött termék különösen lágy tapintású, és vasalásra sincs szüksége, így mosás után sem igényel különösebb törődést. Az egyszerűen kezelhető szett ráadásul a szekrényből elővéve percek alatt felhúzható, hogy minél előbb beburkolózhassunk a kellemesen lágy huzattal borított takarónkba.

Szellősen könnyű mikroszálas ágyneműhuzatot is választhatunk a webáruházból, amely szintén különböző mintázatot mutat a két oldalán: az egyik felén rózsaszín-fehér csíkos huzat másik oldalán fehér alapon apró virágminták gondoskodnak a tavaszi hangulatról, akár a leghidegebb téli estéken is.  A finom, lágy esésű anyag rendkívül gyorsan szárad, és az előző szetthez hasonlóan arra sincs szükség, hogy a vasalásával foglalkozzunk. Cipzáras kialakításának köszönhetően nagyon gyorsan felhúzható, így bármikor élvezhetjük puha, természetes tapintását az ágyban.

Az ágyneműhuzatok mellett gumis lepedők közül is válogathatunk mind színben, mind méretben, így biztosak lehetünk benne, hogy megtaláljuk majd azt, ami jól illik a hálószoba hangulatához, és színben passzol a kedvenc ágyneműinkhez is. 5 féle színben (szürke, fehér, kék, bézs és rózsaszín), és 3 méretben (szimpla, dupla és extra) kapható például jersey anyagú lepedő, melynek rugalmas, puha anyaga teljes egészében bőrbarát biopamutból készült. A jó nedvszívó képességű darabok a körbefutó gumírozásnak köszönhetően könnyen felhúzhatók, és tökéletesen illeszkednek a matracokhoz, így biztosan kényelmesen, jól alszunk majd, reggel pedig kipihenten kelhetünk fel!

További anyagokért és mintákért böngésszünk tovább az állandó ágyneműhuzat kínálatban, hogy biztos a legmegfelelőbb összeállítást választhassuk ki