Rendőrre támadt az ittas férfi

Családi veszekedésről érkezett bejelentés 2012. december 25-én hajnali két óra körül a Móri Rendőrkapitányság Ügyeletére.

Amikor a járőrök a bejelentő által megadott címen megjelentek, kiderült, hogy egy 24 éves bokodi férfi, erősen ittas állapotban hangoskodik, és nem akar távozni a Velegi utca egyik társasházából, ahol nővére lakik. A férfinek vérzett az orra, elmondása szerint a csúszós járdán elesett. Így a rendőrök mentőt akartak hívni hozzá, de ő ezt nem akarta, és elfutott.

A járőrök a lépcsőház mögötti játszótéren vonták ismét intézkedés alá, mire minden előzmény nélkül egyikük bal lábát combtájékon megrúgta, és többször ököllel is felé ütött, azonban nem találta el. Ennek során a rendőrnek sérülése nem keletkezett. Ezt követően a járőrök a személyt testi kényszerrel a földön megbilincselték, majd előállították a Móri Rendőrkapitányságra. Mivel az előállítás során a személy továbbra is agresszív volt, tudata nem volt tiszta, a hozzá kért ügyeletes orvos a székesfehérvári kórház Pszichiátriájára utalta be, ahova a mentők rendőri kísérettel szállították be. A férfivel szemben hivatalos személy elleni erőszak miatt a Móri Rendőrkapitányság feljelentést tett a Székesfehérvári Nyomozó Ügyészség felé.
4 thoughts on “Rendőrre támadt az ittas férfi

  1. human height

    Hi, Neat post. There’s an issue together with your site in internet explorer, would test this?

    IE nonetheless is the market leader and a huge component of folks will omit
    your wonderful writing due to this problem.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.