Pincéből került elő az eltűnt férfi…

Október elseje óta eltűntként keresték azt a 40 éves férfit, akinek holttestét hétfőn este háza pincéjében találtak meg a rendőrök. A megállapítás szerint a férfi erőszakos halált halt. A bűncselekménnyel a férfi testvérét és annak barátnőjét gyanúsítja a rendőrség…

A cikk folytatódik a fejermegye.com portálon!

A 40 éves abai férfit húga kezdte el keresni. Október elsején a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon tett bejelentésében elmondta, hogy testvérét utoljára augusztus végén látták. Nem volt rá példa, hogy akár napokra is eltűnt volna szó nélkül.

A bejelentés nyomán adatgyűjtésbe kezdtek a székesfehérvári nyomozók. November 08-án este az eltűnt lakóhelyén közigazgatási szemlét folytattak le. A szemle során a ház pincéjének földes padlója alatt elásva megtalálták a keresett férfi holttestét. Halálát a megállapítás szerint bűncselekmény okozta.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság forrónyomos szolgálata vette át az intézkedést, amely során előállították a férfi vele egy házban élő egyik fiútestvérét és annak nőismerősét. A gyanúsítás szerint szerelemféltés miatt végeztek a férfivel. A két gyanúsított szerepét a bűncselekmény véghezvitelében még vizsgálják a nyomozók.

A két személy őrizetbe vétele mellett az eljárást tovább folytatja a rendőrség.