Halálos baleset szemtanúit keresi a rendőrség

December 23-án 20.00 óra körüli időpontban Sárszentágota és Felsőkörtvélyes között a 63 számú főút 65+200 km szelvényében halálos kimenetelű közlekedési baleset történt.

Egy csőszi lakos Sárszentágota lakott területén kívül, a 63-as számú főútvonalon gyalogosan közlekedett Felsőkörtvélyes irányába a menetiránya szerinti jobb oldalon, az úttest szélén.
Vele azonos irányban közlekedett egy ismeretlen személy által vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú – feltehetőleg – pótkocsis tehergépkocsi.
A jármű a gyalogos kikerülése közben a pótkocsi hátsó sarkával a gyalogost elütötte. A gyalogos az elütés következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen elhunyt.
A tehergépkocsi vezetője megállás nélkül a helyszínről továbbhajtott, az elütést valószínűleg nem is észlelte.

A rendőrség kéri mindazok jelentkezését, akik a megadott időpontban a baleset helyszínén, vagy annak közelében jártak, és a balesettel kapcsolatban információval rendelkeznek.

Jelentkezni lehet a Sárbogárdi Rendőrkapitányság Közrendvédelmi és Közlekedésrendészeti Osztályán vagy bármelyik rendőri szervnél személyesen vagy telefonon a 25/460-116, 25/460-046 vagy a 107-es és 112-es telefonszámokon.