Aknafedlap tolvajokat fogtak a fehérvári rendőrök

Székesfehérvár – Pontban éjfélkor fogták el a szolgálatirányító parancsnokok, valamint a járőrök azt a négytagú társaságot, akik egy fehérvári társasházhoz tartozó aknafedő rácsait lefeszítették, majd a közelben elrejtették.

A bejelentés nem sokkal éjfél előtt érkezett a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Központi Ügyeletére, miszerint Székesfehérvár, Csitáry G. Emil utcában egy társasházhoz tartozó aknafedő rácsait négyen feszegetik.

Az ügyeletes azonnal a helyszínre irányította a közterületen lévő állományt. Az elkövetők – meglátva a rendőrautókat – négyen kétfele futottak. Ketten a III. Béla király tér fele, míg ketten a Móri út irányába.

Az egyik szolgálatirányító parancsnok a helyszín közelében az egyiket, míg a másik váltásparancsnok a másik tolvajt fogta el, miközben a járőrök a futva menekülő másik páros felé vették az irányt. Több száz méter megtétele után végül a járőröknek is sikerült elfogniuk a két tettest.

A rendőrök így mind a négyüket előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol lopás elkövetése miatt mindegyiküket gyanúsítottként hallgatták ki a lopási ügyben. Mint kiderült, a lefeszített hat rácsot egy közeli bokorban dugták el, hogy később azokért visszamenjenek. Megállapítást nyert az is, hogy a négyes összefüggésbe hozható egy korábbi lopással is.

A rendőrök hármukat – akikkel szemben már korábban is folyt büntetőeljárás – bűnügyi őrizetbe vették, míg negyedik társuk szabadlábon védekezik.
6 thoughts on “Aknafedlap tolvajokat fogtak a fehérvári rendőrök

 1. Lelio Vieira Carneiro Junior

  Hi there! I understand this is sort of off-topic but I had to ask.
  Does operating a well-established website like yours require a lot of work?

  I am completely new to blogging but I do write in my journal daily.
  I’d like to start a blog so I can share my own experience and feelings online.

  Please let me know if you have any kind of suggestions or
  tips for brand new aspiring blog owners. Thankyou!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.