Pályakörkép 2012. (Pályaválasztási Kiállítás) – 2012.

Fejér Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja az idei évben 13. alkalommal rendezi meg Székesfehérváron Pályakörkép 2012. elnevezéssel Pályaválasztási Kiállítás rendezvényét. 2012. október 12-13-án Székesfehérváron a Türr István Képző és Kutató Intézet Székesfehérvári Igazgatóságán (Székesfehérvár, Seregélyesi út 123.), pénteken 9 és 18 óra, szombaton 9 és 14 óra között.

A helyszíneken a közép- és felsőfokú oktatási intézmények mellett munkáltatók is bemutatkoznak, összesen 67 kiállító jelezte részvételi szándékát. A rendezvényt szakmai és kulturális programok, valamint látványos bemutatók kísérik.

Pályaválasztási, pályakorrekciós, képzési, jogi és munkatanácsadás:
A munkaügyi központ szakemberei a tanácsadások során segítséget nyújtanak a pályaválasztáshoz és pályakorrekcióhoz diákoknak és felnőtteknek egyaránt. Pályaorientációs számítógépes tesztek, kérdőívek, pályaterv készítés.

Szakmai- és termékbemutatók:
Szakképzést folytató iskolák és munkáltatók szakmai- és termékbemutatói.
Szakmai tanácskozások, kerekasztal-beszélgetések, pályaválasztással kapcsolatos konzultációk, előadások mindkét helyszínen 11 órai kezdettel.
Európai Foglalkoztatási Szolgálat (EURES) tanácsadás a külföldi munkavállalási lehetőségekről az EU tagállamaiban
Közel 400 szakma videón.
Egyéni és csoportos tájékoztatások
Gyakorlati képzők, munkáltatók szakmabemutatói.

A rendezvényeket látványos szakmai bemutatók, tehetséges diákok produkciói, valamint a Magyar Honvédség, Rendőrség, Katasztrófavédelmi Igazgatóság látványos bemutatói színesítik.

Információk:
Türr István Képző és Kutató Intézet Székesfehérvári Igazgatóság
Székesfehérvár, Seregélyesi út 123.
web: kdrmk.munka.hu

Pályakörkép 2012. (Pályaválasztási Kiállítás) - 2012. október 12-13.

[mappress mapid=”72″]