Jótékonysági vacsoraest a rászorulókért Fehérváron

egyunk-egymasert_logoIdén második alkalommal csatlakozott a Magyar Élelmiszerbank Egyesület “Együnk Egymásért” jótékonysági kezdeményezéséhez az Ifjúság a Jövő Családjaiért Kulturális Közhasznú Egyesület. Október 31-én, csütörtökön 17 órakor rendezik meg Székesfehérváron, a műsoros vacsoraestet.

A Magyar Élelmiszerbank Egyesület javára szervez jótékonysági estet az Ifjúság a Jövő Családjaiért Kulturális Közhasznú Egyesület (ICSKE). Az országszerte meghirdetett program elnevezése “Együnk egymásért”, ehhez csatlakozott a fehérvári civil szervezet is. Az akció közös étkezések szervezéséről szól, melyek bevételét jótékony célra ajánlhatják fel a közösségek. Az adománygyűjtéssel a hátrányos helyzetű, illetve szegény családokat támogatják a téli időszakban, a Magyar Élelmiszerbank Egyesületen keresztül.

Horváth Ildikó, az ICSKE elnöke a hétfői sajtótájékoztatón elmondta: „Nagyon jó az együttműködés az országos civil szervezettel. A tavalyi és az idei évben is közel harmincmillió forint értékben támogatták a rászoruló családokat élelmiszer és egyéb adományok formájában. A vacsoraestre 5000 forintos belépőjegyet válthatnak a résztvevők, de lehetőség nyílik támogatójegyek vásárlására is.”

„Számos jótékonysági kezdeményezéshez csatlakoztunk már az elmúlt időszakban, amelyet az ICSKE és a SZETA szervezett. Most is örömmel vettük a felkérést. Az Alba Fehérvár felajánlásának köszönhetően a rendezvény során árverésre kerül a kosárlabda csapat által dedikált mez.” – mondta Halm Rolland szakosztály igazgató.

A jótékonysági vacsoraest Székesfehérváron, 2013. október 31-én, csütörtökön 17 órától kezdődik a Passage Bistroban. A menü vaníliás szilvakrém leves lesz mandulás almagombóccal, amelyet rózsaborsos szűzpecsenye követ sajtos omlettel, sütőtök pürével, majd a sort tiramisu szelet zárja. Az est során összegyűlt támogatást a helyszínen át is adják a Magyar Élelmiszerbank Egyesület részére.

A civil szervezet kér mindenkit, aki támogatni szeretné a nehéz sorsú családokat, hogy kapcsolódjon be a jótékonysági vacsoraestbe.

A részvételi, illetve támogatói jegy igénylési szándékot Horváth Ildikónál lehet jelezni a +36 70 600 1703-as telefonszámon, illetve e-mail-en az horvath.ildiko.imb@gmail.com címen.

egyunk-egymasert