II. Városi Diákbál Fehérváron

Jövő pénteken immár másodszor rendezik meg a Városi Diákbált, ahol Székesfehérvár különböző iskoláiba járó diákok találkozhatnak egymással és a báli hagyományoknak megfelelő módon szórakozhatnak. A Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház kapuit 19.00 órakor nyitják, az ünnepélyes megnyitó 19.30 órakor kezdődik.

Január 15-én, pénteken este a Városi Diákbálon a Felicita Kulturális és TáncSport Egyesület látványos nyitótáncát idén is színvonalas zenei produkciók követik majd a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban.

Az est fellépési lehetőséget biztosít olyan fiatal zenészeknek is, akiket városunk tehetségkutató versenyein ismert meg a közönség. A II. Fehérvári Ifjúsági Feszt Arany Dobverő-díjas zenekara, a PythagorasAlmási Mátéval, Börcsök Olivérrel, Márkos Alberttel, Barbély Bencével, Jack Cooperrel, Barbély Leventével és Szabó Arionnal az indie rock, a blues rock és a pop rock műfaj szerelmeseinek kedvez. A 2013-as Fehérvár Hangja döntősei által alapított OneDay zenekar – Zsigmond Lala, Katona Bence, Baruts Bence, Pálinkás Péter, Heller Adrián és a Fehérvár Hangja 2015-ös döntőse, Berecz Dorka – népszerű popslágerekkel táncoltatja meg a bálozókat.

A diákok szórakoztatását a Fantom együttes hazánk legközkedveltebb pop-rock szerzeményeivel folytatja. Az estet idén is Revolution, a Music FM DJ-je, az új évezred egyik legtechnikásabb lemezlovasa, a 2005-ös Beatbox világbajnokság bronzérmese zárja. Természetesen nem marad el a bálkirály- és királynő-választás, a fotósarok és a tombola sem.

Az est házigazdái Gombó Viola Lotti és Börcsök Olivér.

Gyere és bulizz velünk Székesfehérvár második diákbálján, tartsuk meg együtt a hagyományt!

Részletes információk:
Helyszín: Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház,
Szent István Terem (Székesfehérvár, Liszt Ferenc utca 1.)

Időpont: 2016. január 15. (péntek) 19.00–00.00

Dress code: fiúknak öltöny, lányoknak koktélruha

Jegyár: 1.000 Ft/fő

Jegyek a Művészetek Házában (Székesfehérvár, III. Béla király tér 1.) vásárolhatók hétfőtől péntekig 08.00–18.00 óráig (2015. december 17-től a készlet erejéig). A jegyvásárlás regisztrációhoz kötött (név, iskola, születési dátum, diákigazolvány száma, e-mail cím).

Minden fehérvári diáknak lehetősége van egy olyan kísérővel érkezni, aki nem rendelkezik székesfehérvári tanulói jogviszonnyal, ők a jegyvásárláskor nevük megadásával regisztrálhatnak.

A szervezők a beléptetés jogát fenntartják.

72000

icon-car.pngKML-LogoFullscreen-LogoQR-code-logoGeoJSON-LogoGeoRSS-LogoWikitude-Logo
Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház

loading map - please wait...

Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház 47.190762, 18.408650 Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház Székesfehérvár, Liszt Ferenc utca 1.