Nyomravezetői jutalmat ajánlott fel Székesfehérvár Önkormányzata

Székesfehérvár – Ötvenezer forintos nyomravezetői díjat ajánlott fel a hivatal. Továbbra is keresi a rendőrség a Lövölde úti Nyugdíjas Szolgáltató Házban történt fosztogatás tettesét, illetve tetteseit. Az önkormányzat segít a bajba jutott időseken és nyomravezetői díjat is felajánlott.

Április 1-re, péntekre virradó éjszaka betörtek a Lövölde út 26. szám alatti Nyugdíjas Szolgáltató Központba.  Az itt működő és éppen huszadik születésnapjára készülő Alba Regia Nyugdíjas Egyesületet jelentős kár érte.  Az elkövetők ajtókat szakítottak le, szekrényeket törtek fel, eltulajdonítottak egy számítógépet, némi készpénzt, számos nélkülözhetetlen szerszámgépet és fodrászati alapkellékeket. Az okozott veszteség a becslések szerint több százezer forintra tehető, az új eszközök beszerzése és a károk helyreállítása nehézséget jelent az egyesület számára.
Székesfehérvár Önkormányzata úgy döntött, hogy nem hagyja magára a Szolgáltató Házat és segít a nyugdíjasokon. Ötvenezer forint jutalmat ajánlott fel annak, aki érdemi információval segíti a nyomozást,  ezen kívül a hivatal  a károk felmérése után is támogatást nyújt .
Az Alba Regia Nyugdíjas Egyesület tisztelettel fogad minden egyéb segítséget,  legyen az szakemberek, asztalosok, festők kétkezi munkája vagy anyagi támogatás. A felajánlásokat az alábbi számlaszámon fogadja a szervezet:  11736116-20249283.