Átadták a Szeretetházikóban összegyűlt adományokat

Átadták a Szeretetházikóban összegyűlt adományokatA pénzadományok mellett ruhaneműt, játékokat és könyveket is felajánlottak a székesfehérváriak az adventi időszakban. A Városháza díszudvarán tartott sajtótájékoztató keretében Róth Péter alpolgármester jelképesen átnyújtotta a városlakók adományát a Székesfehérvári Kríziskezelő Központ vezetőjének, Zsabka Attilának.

Sokan gondoltak a rászorulókra a karácsonyt megelőző időszakban is Székesfehérváron. A Városház téren felállított Szeretetházikóban szépen becsomagolt könyveket, játékokat, ruhaneműket, ajándékcsomagokat adtak le a segítő szándékú emberek. Az adományok gyűjtését a Székesfehérvári Baptista Gyülekezet, a Széna a Családokért Egyesület, az Arany János Általános Iskola, Speciális Szakiskola és EGYMI, valamint a Székesfehérvári Lions Klub önkéntesei vállalták.

Zsabka Attila a Székesfehérvári Kríziskezelő Központ vezetője elmondta: „ A fehérváriak által felajánlott pénzadományt az utcán élő hajléktalanok ellátására fordítjuk. Félkész konzerveket, téli lábbeliket és tisztasági eszközöket vásárolunk és osztunk ki az ellátottak között.” Zsabka Attila hozzátette, a teajárat szakemberei folyamatosan tartják a kapcsolatot az utcán élőkkel. A téli időszakban takarókra, férfi, meleg lábbelikre és félkész ételekre van a legnagyobb szükség. A lakossági felajánlásokat az utcán élő hajléktalanok között osztják szét.
3 thoughts on “Átadták a Szeretetházikóban összegyűlt adományokat

  1. Lelio Vieira Carneiro

    Great beat ! I wish to apprentice even as you amend your web site, how
    can i subscribe for a blog site? The account aided me a acceptable deal.
    I were a little bit acquainted of this your broadcast provided vivid clear concept

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.