Hirdetési lehetőség – Médiaajánlat

2008 elején indítottuk a www.velenceito.info portálunkat, elsősorban a Velencei-tó bemutatására, híek, információk, programok közlésére és hogy lehetőséget biztosítsunk a szállásoknak, vállalkozóknak, üzleteknek szolgáltatóknak a bemutatkozásra. Ez idáig több mint 1.300.000-en kattintottak az oldalra.

Ezen felbuzdulva elindítottuk átfogó fejér megyei portálunkat (www.fejermegye.com) és móri portálunkat (www.morinfo.hu) is.
Lehetőséget biztosítunk egy teljes oldalon való internetes bemutatkozásra, fényképekkel, címmel, telefonszámmal, weboldal címmel, szöveggel, google térképpel, ahol megtervezhetik a vásárlók Önhöz az útvonalukat.  Évente többször lehet frissíteni díjmentesen.

A teljes oldalas megjelenésre itt talál példát!

Lehetőség van az oldalon banneres hirdetési lehetőségre is.

Nagy figyelmet fordítunk az oldal keresőoptimalizásálása, vagyis, hogy jó helyen szerepeljen a találatok között az olyan keresőkben, mint pl. a google. Természetesen, arra is figyelünk, hogy ügyfeleink hirdetései is jó helyezést érjenek el.

Ez a hirdetőknek azért jó, mert KÖLTSÉGHATÉKONYAN, GYORSAN, LÁTVÁNYOSAN ÉS EGYSZERŰEN tudják tájékoztatni célközönségüket, a vásárlóikat!

Jelenleg minden új hirdetőnknek lehetőséget adunk, hogy egy aloldalas hirdetés áráért mind a 3 weboldalra felkerüljön.

(a www.velenceito.info, a www.fejermegye.com és a www.morinfo.hu portálra is!)
(az akció a banneres hirdetésre nem vonatkozik)

Tobábbi információt a hirdetési, megjelenési lehetőségekről az info@fejermegye.com email címen kaphat, vagy hívja üzletkötőnket a 06-30-400-5840-es telefonszámon!

3071