Kollekció babáknak a Tchibo-tól!

baba01

Attól a pillanattól kezdve, hogy a világra jövetelének híréről megbizonyosodunk, minden egészen más értelmet kap. Onnantól kezdve a legfontosabb ő lesz: a kisbabánk. Teljesen természetes, hogy mindenből a lehető legjobbat szeretnénk megadni neki. A Tchibo tervezői is ennek szellemében állították össze a legújabb kínálatot: a  webáruházban most egy különleges bébikollekció jelent meg, mely a minőséget és emellett a praktikus, funkcionális részleteket is szem előtt tartja. Nézzünk meg néhány kiemelt ajánlatot az egyedi választékból!

Clipboard01 baba02

Ezt a meleg köztes réteggel ellátott bébi hálózsákot kislányoknak és kisfiúknak is választhatjuk – ám csupán a készlet erejéig, igyekezzünk! Bársonyosan puha fészek az első hónapokra. Ez a bőrbarát, tiszta pamutból, puha single-jersey anyagminőségben készült hálózsák meleg, köztes rétege révén a hideg évszakban ideális. További előnye, hogy rendkívül könnyen feladható a kisbabára. A hálózsák L-alakban végigfutó cipzárral rendelkezik, a vállnál pedig patentgombokkal zárható, így az anyuka vagy az apuka még a legkisebbekre is kényelmesen feladhatja. Az ujjkivágás patentgombokkal szűkíthető, így nem csúsznak be alvás közben a kis karok. Kék-fehér és rózsaszín-fehér csíkos verzióban is megrendelhetjük!

002

Ezek a szettek 3 kisgyerekre való, hosszú ujjú bodyt tartalmaz, amelyek nélkülözhetetlen alapdarabnak számítanak. A télen meleg viseletként szolgáló alsónemű a melegebb napokon kiegészítő felső nélkül viselhető. A puha, formatartó, finoman bordázott anyag rendkívül lágyan simul a babák finom bőréhez. A bodyk 62/68-as méretig átlapolós bodyként, összesen hét patentgombbal és alul gombos kialakítással készültek. 74/80-as mérettől a bebújós fazon és az alul gombos kialakítás könnyíti meg az öltöztetést. 100% ökológiai gazdálkodásból származó pamutból!

003

A csillagos párnán, a tiszta biopamut ágyneműben való alvás nagymértékben hozzájárul a zavartalan és nyugodt pihenéshez. Ezt a kétoldalas ágynemű szettet kifejezetten gyerekeknek tervezték, és minden részletében tökéletes. Két különböző oldallal rendelkezik és bőrbarát biopamutból, puha, sima renforcé anyagminőségben készült. Cipzár gondoskodik arról, hogy a kis paplan ripsz-ropsz felhúzható legyen. Méretei: 1 párnahuzat kb. 90 x 70 cm, 1 paplanhuzat kb. 140 x 200 cm.

Még több baba termék itt, de találunk még a Tchibo-nál női termékeket is, és a férfiak is válogathatnak mindenféle termékből.