Ezeket a székesfehérvári helyeket bátran ajánljuk (x)

Ha Székesfehérváron vagy közelében élsz, és szeretnél egy jót bulizni, vagy csak összeülni a haverokkal dumálni egyet némi alkohol társaságában, akkor jó helyen jársz. Összegyűjtöttük ugyanis a legjobb fehérvári helyeket, amiket érdemes felkeresni, ha kiengednéd a fáradt gőzt egy húzós hétköznap este, vagy hétvégén.

SHOTbar

A Petőfi Sándor utcában található egész héten nyitva tartó SHOTbar a helyiek egyik kedvence, ha röviditalokról és a bulik előtti bemelegítésről van szó. A bárban szuper jó fej pultosok szolgálnak ki, és minden héten egy italakció várja a vendégeket.

Marxim

A Várfal-park mellett található Marxim tökéletes indítója lehet egy bulinak, de egy baráti sörözésre is kiváló. Az autentikus orosz kommunista életérzéssel és tárgyakkal berendezett helyen barátságos árak várnak. Próbáld ki a különleges nevű ételeket (pizzák és lepények) az étlapról, és közben verj be egy-két pofa sört, vagy fröccsöt egy jó beszélgetést mellett.

Petőfi Kultúrtanszék

Az egykori Petőfi Mozi épületét egyetemi klubként nyitották újra nemrég. A korábbi jelleget megőrizték, de a padlásból például egy tetőteraszt alakítottak ki. Délelőtt egy kávéval, vagy sörrel lazíthatsz, szerdánként hajnalig mulathatsz, míg pénteken és szombaton élőzenés koncerteken helyi és országos zenekarok koncertjein mulathatsz egy jót.

Ikon Klub

A Fürdősoron található helyen szoktak a legjobb retró bulik lenni, így ha imádod a ’80-as, ’90-es évek slágereit, akkor ez lesz a te helyed. Pénteken és szombaton a helyi DJ-k táncoltatják meg a közönséget. Sőt! A DJ-ktől még számot is kérhetsz, nem fognak elhajtani, ahogy azt a legtöbb helyen teszik. A pultosok jó fejek, az árak barátságosak, a bulik pedig hatalmasak! Irány az Ikon!

Nyolcas műhely

Ha szereted a rockzenét, és az underground bulikat, akkor a Nyolcas műhely a te helyed! Ez a város legjobb underground helyszíne, ahol mindent megtalálsz amire vágysz, vagy amitől éppen rettegsz. A helyi bandáknak mindig biztosítanak fellépést hétvégente, de a nagyobb zenekarok is megfordulnak a székesfehérvári Nyolcasban.

Ha inkább otthon tartanál bulit, akkor rendelj házhoz valami ütős piát, és bulizz a haverjaiddal hajnalig. Az iDrinks webáruházban mindenféle alkoholt és koktélkelléket megtalálsz, így akárhol is élsz, a házhozszállítással megoldhatod a hangulatfokozást. A buli előtt érdemes időben, kb. egy hét előtte megrendelned a jobbnál jobb választékból az alkoholokat kedved szerint, hogy aztán csak a haverokat kelljen átcsábítanod, amikor megérkezik az ellátmány!

Szponzorált tartalom!

Galambos Dániel
www.szilvesztertipp.hu
www.wellness-szilveszter.hu
www.caramella.hu