Meseíró pályázat Székesfehérváron – 2012. április 15-ig!

Idén harmadszor kerül megrendezésre a nemzetközi meseíró pályázat a székesfehérvári Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár jóvoltából. 8-15 éves gyerekek jelentkezését várják a világ bármely országából magyar nyelven íródott mesékkel, történetekkel 2012. április 15-ig.

A pályaműveket postai úton vagy e-mailben, csatolt dokumentum formájában várja a neves írókból álló bizottság. A pályázatra az 1997. január 1-je és 2003. december 31-e között született gyermekek négy példányban elküldött meséit fogadják el. A mese mellett feltétlenül csatolni kell egy külön lapon (1.) a meseíró nevét, (2.) születési idejét (év, hónap, nap), (3.) postacímét (ország, település, utca, házszám, irányítószám), és (4.) szülei egyikének e-mailcímét és telefonszámát! A pályaművek terjedelme minimum 2000 és maximum 6000 karakter (1–3 nyomtatott oldal) lehet. Témájukkal, irodalmi formájukkal kapcsolatban nincs semmiféle megkötés. Egy pályázó csak egy mesét küldhet be a zsűrinek.

A díjnyerteseket oklevéllel és egyedi művészeti alkotással jutalmazzák.
A döntést követő ünnepélyes eredményhirdetés május 19-én, szombaton lesz Székesfehérváron.
A díjazottakat a szervezők május 8-ig telefonon vagy e-mailben értesítik, illetve a díjazottak névsorát a www.ggmuvhaz.hu honlapon közzéteszik. A legjobb írásokat a Művelődési Ház egy későbbi időpontban megjelenteti.

Információk:
Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár,
H-8000 Székesfehérvár, Sóstó lakótelep 1. Magyarország
+36 22/501-161; ggmuvhaz@gmail.com