Abacus Hotel Business Wellness & Spa**** – wellness hotel, konferencia hotel, mindenhez közel

Szponzorált tartalom.

A Budapesthez közeli wellness szálloda és konferencia központ számtalan programot kínál a vendégeinek. Ezért is jó náluk céges vagy családi rendezvényt tartani, vagy csak simán lazítani.

Elsőként nézzük a pihenési lehetőségeket. A wellness részleg nagy területen helyezkedik el, amiben található fedett és nyáron szabadtéri fürdési lehetőség is. Aki szeretne egy jót úszni, annak ott a 5×25 méteres nagy medence, 1,8 méteres mélységgel. Ez mellett található a 7×4 méteres élmény medence, a 7,9 x 3,7 méteres gyermek medence, amely már szabadtéren helyezkedik el. A lazításban segít még a két jakuzzi.

Szaunákkal szintén jól ellátott az Abacus Business & Wellness Hotel****, mert a bevált finn szauna mellett, ott az infra, a gőz, az aromaterápiás és a hozzájuk tartozó merülő medence is. Aki szeretné a párkapcsolatát felturbózni, annak remek lesz a romantikus páros szaunázási program.

Ha a szebbé válásban gondolkodik a vendég, akkor abban szintén tudnak segíteni, ugyanis számtalan masszázs mellett sok test kezelés érhető el. Ezek eredménye, hogy eltűnik a narancsbőr, fiatalodik az arc, kecsesebb lesz a test, és más hasonló kellemes dolog történik a szolgáltatás igénybe vevőjével.

Az aktív pihenést és a lazítást megszakítják az étkezések, az étkek Tóth Ferenc executive chef felügyelete alatt készülnek. Az étlap a hazai és a nemzetközi konyha megfelelő arányú párosításával jött létre, az Abacus Hotel, mert a borok a környékbeli pincészetekből származnak. A Rókusfalvy név már nem csak rádiózásból és a médiából lehet ismerős, hanem a borász szakmából is. A másik etyeki pincészet az Etyeki Kúria, a harmadik pedig a Tök környékén működő Nyakas Pincészet.

Ha már az alkoholnál járunk, az Abacus bárjában érdemes szétnézni, mert akad a bor- és a sajt kóstolás mellett más is. A bár elkülönült részlegeiben elérhetők belga sörök és hazai pálinkák, de a gabona párlatokból is komoly a felhozatal. Százhúsz fajta whisky található a kínálatban (nem elírás, tényleg ennyi), ebből jó néhány, csak itt érhető el Magyarországon. Bónusznak ott a szivar ”kóstolás”.

Ezekért is érdemes lazítani az Abacus hotelben, amely elhelyezkedése remek: Budapestről a legegyszerűbb az M1-es autópályán megközelíteni, a 26-os kilométernél kell letérni, és onnan nem messze található a 280 férőhelyes, száz fölötti szobaszámmal rendelkező wellness és konferencia központ.

Aki tömegközlekedési eszközzel érkezik, annak a Tatabánya, Győr vonalon járó vonatok ajánlhatók, a Herceghalom megállónál kell leszállni, onnan egy kellemes sétával lehet elérni az Abacus-t. Aki nem akar gyalogolni, vagy nehezére esik a séta, annak a szálloda tud transzfert biztosítani.